onsdag 9 maj 2012

Vilket köp =)

Eftersom vi reser en del så har vi varsin bärbar dvd till barnen vilket är ovärderligt på långa flygresor och flygtransfer. Nu har vår äldsta dvd gett upp efter många års hårda hantering av barn så luckan har lossnat och vill inte fastna igen. I och med vår stundande London-resa behövde vi köpa en ny. Jag kikade runt på internet och ringde runt till de lokala affärerna. Och ingenstans i vår stad finns det en bärbar dvd med över 3h batteritid. Så det blev att tänka om och tänka rätt ;-) Japp så tänker vi nu i efterhand, att vi tänkte rätt på slutet.

Vi kom på att vi kunde köpa en iPad. Perfekt! 10h batteritid och man kan titta på film, spela spel och surfa på internet. Klockrent! Så vi slog till igår och innan kvällen hade kommit var hela familjen frälsta. Maken leker med tanken att vi borde ha en var men så kommer det INTE bli ;-) Både pga den rätt stora utgiften x 4st samt för att den enbart ska användas begränsat. Man umgås och leker, inte sitter fastklistrad framför en skärm. Jag har också infört en regel att det bara är jag och maken som får ladda hem appar för jag vill att de ska vara lärorika så barnen lär sig något på köpet, det ska inte vara en "speldator".

Så hur som helst kan jag inte förstå att vi inte köpte någon tidigare. Jag visste visserligen inte att vi hade något behov av en men nu ser jag så mycket möjligheter =) Tur att vi valde en med 32GB så mycket får plats på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar