onsdag 8 februari 2012

Familjedag i Norrköping

Igår åkte vi till Norrköping och Busfabriken. Maken var ledig och dottern var hemma en extra dag från skolan för att återhämta sig efter vattkopporna. I vår familj åker vi gärna och badar då vi är lediga men med två prickiga barn så ser det inte så trevligt ut för omgivningen. För även om det inte smittar längre så vet ju inte de det.
Istället åkte vi till Busfabriken och till hela familjens stora sorg upptäckte vi att Candyland, den stora godisaffären vägg i vägg med Busfabriken, har upphört. Var ska man då köpa godis när man är i Norrköping? ;-)
Men glädjen av att vara på Busfabriken fick mina små hjärtan att snabbt glömma det och i stället kasta sig in i leklandet.

Mina planer var att onsdagen, alltså idag, skulle tillbringas på IKEA men efter maken höll på att svimma av den insikten så bestämde vi oss för att maken skulle leka med barnen på Busfabriken och jag skulle shoppa i butikerna i Norrköping istället för Busfabriken och Ikea dagen efter. Maken tyckte att det var bättre att inköpen skulle bli dyrare än att han behövde gå på IKEA...haha... Att det kan vara sådan ångest för IKEA, det som är så roligt.

Men självklart kunde jag shoppa i Norrköping istället =) Jag handlade krukor, lampskärmar, duk, gardiner, filtar och en balja. Jag fick inte tag på allt jag skulle men jag är nöjd =)


Nu ska jag plugga lite "Kvinnofridskunskap" och "Våld i nära relation" för att komma ifatt det jag missade när dottern var sjuk.

Hoppas du får en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar