onsdag 4 maj 2011

Badhuset i Norrköping

I måndags var hela familjen ledig och vi bestämde oss för att hitta på något roligt tillsammans. En aktivitet som vi alla gillar är badhuset i Norrköping. Min tanke var att dottern skulle få välja bland 5-6 aktiviteter men maken ville så gärna till Norrköpings badhus så jag presenterade bara det alternativet för barnen och de jublade, och maken också ;-) Så det fick det bli =)

(Kamera och vatten är inte en bra kombination men jag tog några bilder i alla fall.)

Vi kom dit en stund efter de hade öppnat och första anhalten var "Croco Island", en plaskdamm i varmt vatten som är till för de mindre barnen. Där finns figurer, rutschkanor, sprutande vatten osv...

 
Men eftersom vi var där för makens...hm....jag menar barnens skull....nej, vad menar jag....hm....jaja...vi skulle i alla fall till den djupa bassängen. För vems skull behöver vi ju inte diskutera ;-)

Där finns det bubblande vatten, sprutande vatten, olika djupt vatten, strömmar i vattnet och vattenfall. Och till faktiskt hela familjen stora glädje så finns även tre rutschkanor. En kort och snabb. En tunnel som är lagom hög och som går lagom fort. Och en tunnel som är riktigt hög och som går fort. Den går även riktigt fort om man kämpar för det vilket maken gör så han flyger (allvarligt!) 2-3 meter ut ur tunneln i slutet. Det gör han även med sonen (!!!!!) i famnen. Till sonens stora lycka. Det ska gå riktigt fort och pirra i magen för den lilla skrutten =) Medan jag står chockad bredvid och vet inte om jag ska skratta eller gråta. 

 Dottern visar att hon kan simma under vattnet
I bakgrunden ser man den korta och ruggigt snabba rutschkanan

 Mina älsklingar


 Tyvärr blev inget kort taget på de stora rutschkanorna för jag ville också bada så jag sprang in med kameran istället.

Ett kort på mig också givetvis......



Men nej, på bloggen hamnar inget kort på mig utan smink i bikini ska jag säga...haha...det är för din skull ;-)

Efter badet var vi helt slut. Som vi hade sprungit i trapporna för att åka rutschkanorna =) Vi hade bestämt oss för att gå en sväng i Gallerian vid Maxi för att handla lite sommarkläder till dottern. Men innan åt vi lunch, barnen från den stora amerikanska hamburgerkedjan och jag och maken åt supergod sallad från Lindahls fik/restaurang som ligger inne i Maxigallerian.



Det blev en riktigt lyckad familjedag som vi snart kommer göra om =) =) =) På kvällen somnade vi ovaggat ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar