lördag 28 maj 2011

Tropea III

Bortsett från prickarna så har vi det kanonhärligt här. Vi har hittat vår nya oas =)

Hotellet ligger perfekt med sitt fina poolområde precis vid havet så det är bara att välja var man vill vara utan någon större ansträngning. Och vi är totalt rofyllda. Vi tar dagen som den kommer och svårigheterna att ta sig härifrån gör att vi verkligen kan slappna av. Det finns ingen stad som vi kan springa i var och varenda kväll utan allt vi gör är att umgås som familj.Och det är precis så vi vill ha det =)

Vi gjorde en utflykt till gamla stan i Tropea i förrgår. För även om mina rubriker heter "Tropea" så bor vi inte där utan en mil utanför i en by som heter San Nicolo (Ricardi). Men hotellet anordnar skjuts mot en kostnad in till Tropea som är den kända staden i området. Och det räckte gott och väl med de tre timmarna vi tillbringade där. Vi längtade tillbaka till hotellet redan efter en halvtimme. Staden som är byggd på klipporna är jättefin och med en fantastiskt utsikt men vi är glada att vi inte bor där. För första tanken var nämligen att bo där men efter jag hittade det här hotellet så kändes det som det rätta valet och det är vi glada för.

Maken fyllde 30 år igår och det firade vi genom att leta mobiltäckning för att kunna ringa till försäkringsbolaget och SOS international. Vi sökte även efter användbara fraser vid ett läkarbesök. Men visst gjorde vi lite roligare saker än så också ;-) Maken ville ta det lugnt så vi låg vid poolen, lekte på stranden och var allmänt extra snäll mot honom under dagen. På kvällen åt vi middag på restaurangen och eftersom vi har barnen med oss så blev middagen som den brukar bli då man har små barn med sig. Så efter vi hade kastat i oss maten tog vi våra tårtbitar och gick tillbaka till rummet där vi nattade barnen och så låg vi i sängen och åt tårta och drack vin.

Våra dagar ser mest ut så att vi är vid poolen på förmiddagen, är på verandan och umgås under siestan och så går vi ner på stranden och badar och leker på eftermiddagen. Och vi njuter av varje sekund. Jag har redan börjat planera vår nästa resa hit men jag försöker hålla det ifrån mig eftersom jag vill fortsätta njuta och bara vara i nuet de sista dagarna.

Den här resan har gjort barnen mer nära än tidigare och det känns härligt i mitt mammahjärta. De leker mer med varandra, är mer måna om varandra och finner trygghet i varandra mer än tidigare =) Underbart att se =)

Nu ska vi ner på stranden och ha det härligt =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar