tisdag 17 januari 2012

Nu öppnar anmälan!

Idag har anmälan till högskoleprovet öppnat. Jag har väntat på den här dagen länge nu. Dock med skräckblandad ångest. Jag avskyr att göra högskoleprovet. Nu har jag bara gjort det en gång tidigare och det var 9 år sedan men jag avskydde att sitta och göra prov under en hel lördag.

Men som sagt, den 31 mars är det dags igen. Jag vet äntligen vad jag vill studera och då behöver jag göra högskoleprovet.
Anmäla idag, för att sedan ladda och peppa mig själv till sista mars... Det blir bra. Men fy vilken ångest...Blä...

4 kommentarer:

 1. Kikar in! Vad spännande att du ska plugga, vad blir det (om man får vara nyfiken)? Har precis avslutat, äntligen. :) Ha en bra dag! /Johanna

  SvaraRadera
 2. Hej Johanna!
  Vad roligt att du kikar in =) Jag har äntligen bestämt mig för att söka Socionomutbildningen och jag hoppas innerligt att jag kommer in. De senaste åren har det varit högre intagningspoäng än tidigare men jag satsar på ett bra resultat på högskoleprovet (ångest) ;-) Vad har du pluggat? =)
  Tack, hoppas du fick en bra dag du med!

  Vänliga hälsningar
  Nathalie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad spännande, jag har många socionomvänner :) De verkar lyckliga med sina val. Håller tummarna att du kommer in! Jag har två examen, fil kand i engelska och fil kand i kostvetenskap. Har bara plockat fristående kurser, just för att jag inte kom in nånstans. :) Men jag är nöjd ändå. :)

   Radera
 3. Det låter lovande =)
  Klart att du ska vara nöjd, det är riktigt duktigt av dig =)

  SvaraRadera