fredag 20 januari 2012

Vad svarar man på det?

Min man och jag har varit tillsammans i drygt 10,5 år och jag ska ärligt säga att det inte är mycket som chockar mig i det han säger. Vissa saker kan förvåna mig, men inte chocka. Men så kom dagen då jag blev både förvånad och chockad...

Han berättade att han hade ett bekymmer. Han visste inte var han skulle få tag på ett stort och tungt traktordäck. Jag var som ett frågetecken. -Till träning! svarade han. Jag kunde inte riktigt se att det största problemet var att få tag på ett stort traktordäck utan var det skulle förvaras och var han skulle träna med det.
 Han tyckte att det kunde förvaras på tomten (klart jag håller med, det blir hur snyggt som helst, smälter in bra med utemöblerna ;-) ) och så kan han rulla det ner till allmänningen i närheten av vårt hus för att träna där. Problemet är att vårt hus ligger, precis som bloggens namn antyder, i en backe. Och hur han ska lyckas rulla ett tungt och otympligt traktordäck ner för backen utan att tappa det så vi blir skadeståndsskyldiga till alla skador på hus, bilar och buskar som traktordäcket kan smälla in i på sin väg innan det stannar på allmänningen ser jag som omöjligt.

Sedan berättade han att han hade ett önskemål... Vad kan sin älskade make ha för önskemål mån tro? MIN man vill sätta upp ett rep, som annars finns hängandes i gymnastikhallars tak, i vår taknock ute. För att öva repklättring!!!!!

Vad svarar man på dessa saker???

Angående repet så fick jag, chockad, enbart fram "Vad ska grannarna säga?"

Och angående traktordäcket så sa jag väl inget annat än att han skulle skaffa ett däck vilket han precis gjort. Han kom hem nyss med traktordäcket och det är STORT. Men på frågan hur han ska få ner det till allmänningen kommer jag vilja ha ett finger med i spelet. För jag ser det som ett faktum att han aldrig får ner däcket från backen utan att tappa det...och så roligt ska vi inte ha....

2 kommentarer:

  1. Hahaha :) Ibland ploppar deras tankar ut som feta grodor, och man undrar om man ens kände dessa män alls. :) Han tycker uppenbarligen att du ska träna som en KARL. ;)

    SvaraRadera
  2. Verkligen =) Haha...det är tydligt det ;-)

    SvaraRadera