fredag 24 juni 2011

Midsommarafton

Midsommarafton!!!!

Solen skiner, varmt och skönt, och sommarkänslan infinner sig genast. Eller nej, så är det inte nej. Men vi kan låtsas ;-)

För att göra dagen lite roligare för maken som ska jobba eftermiddag/kväll/natt fick han bestämma vad vi ska äta till lunch idag. Han beställde även en rabarberpaj i ny version som han hittade i den senaste Buffétidningen. Dottern bakade den med hjälp av lillebror =) De bakade tidigt i morse så de inte ens hade hunnit klä på sig ännu, ännu mindre borstat håret ;-)Vad är en midsommar utan blommor? Jag och dottern åkte iväg på blomjakt. Det är så konstigt för då jag var liten så fanns det hur många olika sorters blommor som helst men nu finns knappt inga. Till saken hör att jag bor nu i samma område där jag växte upp så det är på samma gamla vägar och stigar jag går nu, som barn, då jag letar efter blommor. Förr gick man ut och plockade blommor. Nu går man ut och letar efter blommor. Galet!
Dottern har hittat lite blommor och är nöjd!

Prästkragar måste man ha på midsommar. Tur att jag vet var jag kan hitta dem...

Blommor


Nu ska vi sätta fart och byta om för att åka på picknick och midsommarfirande med sång, dans och midsommarstång. En riktig midsommar =)

Jag vill önskar dig en riktigt glad midsommar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar