lördag 15 januari 2011

Lördag och dags för godisjakt

Då är det dags igen för vårt ständiga lördagsnöje, att köpa lördagsgodis. Som en godisälskande familj som vi är, undantaget sonen som inte får äta godis, är det ett rent nöje att åka och köpa lördagsgodis. Dottern älskar att bestämma vilken affär hon ska köpa det i men den senaste tiden har hon fått lite mothugg av MIG. Jag har nämligen upptäckt att det absolut godaste godiset finns på den största Tempo-butiken i stan och på Ica Maxi. Dumle och Center det är ett måste för mig och det är där (inom tätorten) som de finns. Hoppas hoppas att vi åker dit =)

En viktig del för dottern är att hon får smaka godis redan i bilen OM lillebror sover. Hon tycker att det är riktigt mysigt att sitta där bak och smaska eller så handlar det om att hon helt enkelt inte vill vänta tills vi kommer hem. Kan vara så.. Hon får helt enkelt godis mycket snabbare på det sättet ;-)
Men ibland sover inte lillebror och sitter hon bara och tittar på honom och säger åt honom att sova...haha...vilket han då inte gör eftersom något är i görningen.

Bäst att sätta fart innan maken, den absolut största godisråttan av alla, bär ut mig till bilen. Haha...han vill väl ha godis omgående, fast det skulle han aldrig erkänna ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar