tisdag 11 januari 2011

Toscana

Nu har vi börjat titta lite mer på Toscana. När vi väl hade bestämt oss för Sicilien så googlade jag en sista gång och hittade en mysig vingård i Toscana.
Det är en vingård i genuina Toscana i lugn miljö och med tidsenlig inredning. Där man kan koppla av i skuggan av olivträden eller bada i poolen. De odlar oliver, vindruvor, grönsaker och frukt och som gäst får man smaka av allt och på morgonen kan man få ägg från deras höns. Om man vill kan man tillbringa en eftermiddag med familjen i deras kök och lära sig laga italiensk mat. (och det vill jag verkligen...)
Det blir en lugn semester där vi umgås hela familjen och bara tar det lugnt. Jag har som plan att knappt lämna vingården förutom någon dag då vi åker in till storstaden som finns i närheten och upptäcker den.

Nu har vi kontakt med ägarna för att hitta lämplig ledig vecka samt att lyckas hitta hur vi exakt ska komma från flygplatsen till vingården. Det är inte det lättaste då många internetsidor är på italienska.
 
Men som jag längtar. Dock känns det lite konstigt då vi annars åker till platser där vi iallafall går i affärer osv. Nu ska vi mestadels bara ta det lugnt. Hur gör man det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar