måndag 7 mars 2011

Värdelös läkare

Givetvis fick vi världens sämsta läkare. En som varken jag eller någon i min närhet har några som helst bra erfarenheter av... Man kan inte tro att en sådan person som han får jobba kvar, det är helt otroligt.

Om man bortser från hans otrevliga bemötande och att han ignorerar det man säger så tror han att dottern har en virusinfektion i magen som gör att hon kräks. Det som jag trodde var blod kan mycket väl vara blod, sa han, men han har bestämt att det är matrester trots att hon inte har ätit.
När han hade bestämt sig för att allt var bra  trots allt och vi nästan skulle gå kom han på att hon var uttorkad. Han överlade att lägga in henne omgående men valde till slut att vi ska vänta tills ikväll. Har vi inte lyckats få i henne vätska innan dess utan att hon kräks upp den så måste hon läggas in i en stad 8 mil härifrån. Om vi lyckas med det men att hon inte kissar innan lunchtid i morgon så måste hon läggas in. Kanske att inte allt var bra ändå...

Nu får vi se hur det blir först till ikväll och sedan till imorgon. Måste hon läggas in ser jag fram emot en ny ordentlig undersökning av en annan läkare.

Nu drack hon några droppar för 5 minuter sedan så vi håller tummarna för att de stannar kvar där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar